God kunnskap innen vårt fagfelt

Flis og Malerservice AS holder til i Halden by med god kunnskap innen våtrom, flislegging, gulvavretting, tapet og maling. Med 25 års erfaring i våre tjenester så kan vi love deg at jobben blir gjort på best mulig måte med kunden i fokus. Legg vekk malerkosten, la oss gjøre jobben!

Vi hjelper deg med dine prosjekter

Har du et prosjekt du ikke får helt start på? Eller trenger du hjelp til oppussingen? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss for å få et tilbud.

Kontakt oss

Vi tilbyr en rekke tjenester

Baderom

Planlegger du å renovere baderommet? Uavhengig om du kun ønsker å gjøre noe mindre oppussing eller ser etter noen til å gjøre en totalrenovering stiller vi gjerne opp!

Les mer

Flis legging

Lyst å legge nye fliser? Flisarbeid kan utføres i de fleste rom og er ikke noe som trenger å være forbehold baderommet eller kjøkkenet.

Les mer

Betong arbeid

Grunnmuren setter standarden for videre arbeid, og har du ikke fått satt opp en skikkelig grunnmur risikerer du at hele byggeprosjektet svikter.

Les mer

Muring

Om du så ønsker å sette opp en vegg, ringmur, leca-mur, trenger hjelp med rehabilitering av gamle murverk eller ønsker å mure en helt bolig kan vi i Flis og Malerservice ta på oss jobben.

Les mer

Gulvavretting

I norske hjem og bygg er det svært vanlig at gulvet ikke er 100% rett, spesielt om bygget er noen år gammelt. Heldigvis finnes det en god løsning på dette – gulvavretting.

Les mer

Fasade

I Flis og Malerservice har vi lang erfaring med fasaderehabilitering, fasaderenovering og vedlikehold.

Les mer