Betong arbeid

Grunnmuren setter standarden for videre arbeid, og har du ikke fått satt opp en skikkelig grunnmur risikerer du at hele byggeprosjektet svikter.

Er det et område som ikke skal slurves med så er det fundament og betongarbeid. Grunnmuren setter standarden for videre arbeid, og har du ikke fått satt opp en skikkelig grunnmur risikerer du at hele byggeprosjektet svikter. 

I Flis og Malerservice har vi lang erfaring med betongarbeid. Med god planlegging, nøyaktighet i arbeidet og en solid kompetanse sørger vi for å utføre betongarbeid som står stødig og robust i lang tid. 

Hva slags betongarbeid kan vi utføre? 

- Grunnmur og fundamentarbeid

- Støping 

- Trapper 

- Innvendig arbeid 

For oss er det viktig at du som kunde har tillit til oss som aktør. Vi streber derfor alltid etter å møte opp til avtalt tid og utføre prosjektet innenfor bestemte tids- og budsjettrammer. 

Med lang erfaring innen betongarbeid er det få utfordringer vi ikke allerede har vært borti. Skulle det dukke opp uforutsette komplikasjoner underveis er vi gode problemløsere og snur oss raskt om for å kunne få til resultatene du ønsker på alternative måter.

Ta kontakt!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.