Flis legging

Lyst å legge nye fliser? Flisarbeid kan utføres i de fleste rom og er ikke noe som trenger å være forbehold baderommet eller kjøkkenet.

Lyst å legge nye fliser? Flisarbeid kan utføres i de fleste rom og er ikke noe som trenger å være forbehold baderommet eller kjøkkenet. I Flis og Malerservice kan vi hjelpe deg å legge fliser akkurat der du ønsker. 

Med så mange valgmuligheter innen flisarbeid er fliser virkelig en flott måte å gi boligen et mer personlig preg. Fliser er også et supert alternativ om du ønsker å bryte opp interiøret med en ny tekstur. 

Hvor kan vi legge fliser? Overalt egentlig, men for å trekke frem noen rom: 

- Gang

- Kjeller

- Baderom

- Kjøkken

- Vaskerom

- Terrasser 

- Trapper 

På vårt lager kan vi også kappe til fliser og lage hull i flisene. 

Profesjonelt arbeid øker verdien på boligen 

Husk at godt utført arbeid også er med på å øke verdien på boligen. På samme måte vil dårlig utført arbeid kunne redusere verdien på boligen. I dag skal omtrent alt av arbeid som er utført i boligen dokumenteres. Står du uten dokumentasjon på at arbeidet er fagmessig utført vil du dermed ikke oppnå en god tilstandsgrad. Planlegger du å selge i fremtiden vil det være spesielt viktig å bruke en profesjonell aktør. 

Med oss på laget får du fliser som er lagt rett og pent med rene og glatte fuger. 

Har du lyst til å se på mulighetene for flisarbeid på andre områder? Bestill en befaring fra oss, vi hjelper deg gjerne å peke ut aktuelle områder for flislegging i hjemmet

Ta kontakt!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.